top of page
Living Room Furniture
Living Room Furniture

Coaching

Köszönöm, hogy szeretnél velem dolgozni. 

Itt részletesen megtalálod, hogy hogyan tudunk együttműködni, ha pedig foglalnál egy beszélgetést kattints a lenti gombra!

NEUTRALS __ Comfortable creamy hues getting us through hump day _.jpg

Nem kell egyedül szembenézned az akadályokkal

Legyen szó konkrét magánéleti vagy munkahelyi változásokról, a negatív gondolataid kezeléséről. magánéleti vagy munkahelyi szerepvállalásról, egy nagyobb feladat elvállalásáról, a coaching mindezeken finoman végigvezet.

Zsófi egy kedves, eredmény orientált coach. Mindig egyedi, az ügyfél igényeinek megfelelően és élethelyzetének figyelembe vételével dolgozik: ezek a Te üléseid. Mi nem egy programot követünk, hanem a te igényeidet.

Marketing és brand szakértőként Zsófi egyedülálló nézőponttal és megközelítéssel rendelkezik. Megtalálja benned azt, amit esetleg még nem is látsz, támogat a felfedezésben és a tervezésben, és mindezt gyakorlatba is ülteti.

 

Coaching mantrája egyszerű: reflektálj és csináld.

Anchor 1

Így kezdhetsz bele...

 • Mi is az a coaching?
  A coaching egy olyan beszélgetésen alapuló folyamat (azaz legalább 3 és általában max. 10-12 alkalomból áll), amelynek a középpontjában Te vagyis a kliens/coachee áll. A coachingban kizárólag felnőtt, egészséges emberekkel dolgozunk, akik szeretnének jobbá válni. A coachingban mindig a jelenben dolgozunk, jövő és megoldásfókusszal, akciótervet készítve.
 • Hogy néz ki a coaching folyamat veled?
  A folyamat első lépése egy ingyenes előzetes konzultáció, amelynek a lényege, hogy megismerjük egymást és közösen döntsünk amellett, hogy szeretnénk elkezdeni a folyamatot. Ha ez a döntés egyértelműen mindkettőnk részéről megszületett, akkor az első alkalommal átbeszéljük az együttműködésünk kereteit (fizetés, lemondások kezelése, hogyan viselkedünk a coaching során, mit várunk el egymástól a folyamatban, stb), utána pedig összeszedjük azokat a területeket az életedből, amelyben szeretnél fejlődni vagy ahol elakadásod van és átbeszéljük, hogy milyen változással lennél elégedett. A következő alkalmakon pedig ezeknek a témáknak a kifejtésével megyünk majd tovább, mindig olyan mélységig és minőségben, ahogy azt te szeretnéd. Feltérképezzük a valós igényeidet (nem azokat, amiket a társadalom, a családod, a munkahelyet pakolt rád, hanem amit valójában te szeretnél) és ezeken megfelelően akciótervet állítunk fel, amelyeket követni tudsz annak érdekében, hogy jobban érezd magad a bőrödben.
 • Mekkora befektetés számomra egy coaching folyamat?
  Azt gondolom, hogy magunkba és az önismeretünkbe fektetni az egyik legkifizetődőbb dolog. Ez olyan dolog, amit senki sem vehet el tőled és ha Te jól vagy, az a körülötted lévő emberekre is kihat majd. Nálam jelenleg 3, 6 és 12 alkalmas egyéni folyamatokban tudsz részt venni, amelynek az árait ITT találod. A fizetés lehetséges alkalmanként, két részletben és egy összegben is.
 • Hogyan tudok fizetni?
  Jelenleg készpénzzel és átutalással (banki, Revolut vagy PayPal) - de hamarosan elérhető lesz a bakkártyás fizetési lehetőség is.
 • Hogyan tudok részt venni a folyamatban?
  Tudunk online és személyesen is találkozni. Online a Google Meet felületen zajlanak az ülések, személyesen pedig jelenleg Győrben, a Bella Figura Studióban tudunk találkozni. Igény esetén Budán is van lehetőség személyesen részt venni az üléseken - erről e-mailben vagy telefonon tudunk egyeztetni.
 • Kinek is szól a coaching?
  Legyen szó egy konkrét változásról, a negatív gondolatok kezeléséről, a karriereden vagy a magánéletedben lévő szerepvállalásokról, a teljesítményed növeléséről vagy bármilyen az életedben felmerülő kérdésről, esetleg akadályról - a coaching alkalmas arra, hogy finoman végigvezessen a folyamaton. A coach nem tanácsokat ad, nem vájkál a múltadban - egyszerűen csak segít abban, hogy a legjobb, legautentikusabb önmagad lehess. Nagyon fontos, hogy csak egészséges emberekkel foglalkozunk, így ha bármilyen fizikai vagy mentális betegséggel küzdesz, akkor nem én leszek a megfelelő szakember számodra.
 • Kinek NEM való a coaching?
  A coach kompetenciája nem terjed ki az alábbi területekre: - pszichés betegségek - múlt feldolgozása - krízishelyzetek feldolgozása (pl. bántalmazás) - függőségek (dohányzás, alkohol, drog, szerencsejáték, stb.) - gyászfeldolgozás - fizikai betegségek
 • Milyen gyakorisággal kell menni?
  A coaching ülésekre heti vagy kétheti rendszerességgel kerül sor. Ezt az első alkalom során a coach dönti el, hogy a témád melyiket igényli. Azért fontos kérdés ez, mert a coaching nem csak az üléseken történik, hanem nagyon fontos része az is, ami a két ülés között történik veled: milyen felismerésekre, tapasztalatokra jutsz. Illetve a coaching gyakran szokásváltozásokról szól, amelyhez időre és tapasztalatra van szükség.
 • Van otthon végezhető technika?
  Igen, a coachingban nagyon fontos, hogy nem szeretnénk magunkhoz láncolni, hanem szeretnénk azt, hogy olyan eszközöket kapj, amelyet a folyamat után is tudsz használni. Ezért gyakran otthon végezhető feladatok is vannak - természetesen nem kötelező jelleggel.
 • Van olyan téma, ami egymásra épül vagy kettő együtt végzése hatékonyabb?
  A coaching folyamatba álalában nem egy témával érkeznek a kliensek, de az első alkalommal, a témalista írásakor szinte mindig több (általában 3-5) kérdés jön fel, amelyben főleg a hosszabb folyamatokban nagyon jól lehet haladni. Az első alkalommal ránézünk az összes kérdésre, megnézzük azt is, hogy van-e közöttünk összefüggés (gyakran van) és, hogy van-e olyan téma, amivel ha elkezdünk foglalkozni, akkor az hatással van a többire is. Ezeknek az átbeszélése után a kliens dönt arról, hogy melyik témát hozza be a folyamatba és hogy melyikkel szeretne kezdeni.
Personal Branding – Christine Smeyers.png
prices

MOST invesztálj magadba!

GYORS MEGOLDÁS

54 000 Ft

54 000

3 alkalom

ha úgy érzed elakadtál valamiben és gyors megoldásra vágysz

alkalmanként 18.000 Ft

fizethető alkalmanként, két részletben vagy egy összegben

LEGNÉPSZERŰBB

MERÜLJÜNK MÉLYEBBRE

96 000 Ft

96 000

6 alkalom

- ha szeretnéd tisztábban látni a céljaidat

- ha szeretnél változtatni a szokásaidaon

- kényelmesebb, jobb életre vágysz

alkalmanként 16.000 Ft

fizethető alkalmanként, két részletben vagy egy összegben

TARTÓS VÁLTOZÁS

180 000 Ft

180 000

12 alkalom

- mélyebben ránéznél önmagadra

- igazán tartós változást szeretnél elérni

alkalmanként 15.000 Ft

fizethető alkalmanként, két részletben vagy egyben

Amennyiben csak az anyagiak tartanak vissza, hogy belevágj a folyamatba, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Minden 10. folyamat után tudunk egy pro bono folyamatot vállalni.

A Zsófival folytatott coaching
segít abban, hogy...

 • a volánhoz ülj és kezedbe vedd az életed / karriered irányítását

 • magazbiztosabbá válj és jobban érvényesítsd magad

 • leküzd a személyes és szakmai akadályokat

 • hogyan vállalj kockázatot, amellyel új lehetőségeket teremthetsz és ragadhatsz meg

 • higyj magadban és meglásd a benned lévő lehetőségeket

 • játsz nagyban, érezd magad boldogabbnak és tudd, hogy értékes vagy

Friends with style - Rayures.jpg

Önsimereti feladatok 
közvetlenül a mailboxodba

Iratkozz fel, ha otthonod kényelméből szeretnél kicsit jobban megismerkedni a coachinggal.

Köszi, hogy feliratkoztál!

bottom of page